soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

miercuri, 19 noiembrie 2008

rochia-Ultimul pret 25 ron

aceasta rochie al carui imprimeu ma duce cu gandul la gucci(imprimeu floral stilizat dispus pe orizontala),
a fost insa realizata la satu mare in perioada anilor 1978-1980.
100%poliester.
rochia are si un cordon propriu dar eu va propun acest cordon de piele naturala impletita(155 cm, pret 17 ron).

dimensiunile rochiei107 cm lungime umar-tiv, talie max 82 cm, 99 bust.
rochia este in stare excelenta.
noi o oferim impreuna cu trench-ul de piele intorsa spy lady(il gasiti la geci, paltoane)la un super pret de 100 ron.
aceasta rochie boema care poate fi purtata cu un cardigan de lana maroniu si la birou.
pret rochie 50 ron -pret nou 30 ron






rochia glamour lady_ultimul pret 30 ron


rochie brand renghin, lungime de la axila-tiv 123 cm , material lurex. marimea m.
recomand aceasta rochie deosebit de eleganta tuturor celor care au o slabiciune pentru Tolstoi, si au citit de prea multe ori Ana Kareninna.



gulerul roz nu este de vanzare, dar caciula de blana poate fi gast aici pe blog la rubrica blanuri.


pret 75 ron -pret nou 45 ron

cheful de la munte-ceva ce sa mearga la blugi-ambele piese rezervate

am gasit aceasta bluzita , pe care nu o pot data (are eticheta taiata), este in stare foarte buna, realizata din mix poli si dantela(pe marginea decoltee-ului)marimea s.eu as combina acest shirt cu jeans si aceasta jacketa , brand promod, marimea m .


pret bluzita-vanduta
pret jacketa-50 ron-pret nou 35 ron







rochia Regina Balului-ultimul pret rochie 30 ron, sal 15 ron!!!




am vrut sa va propun si o tinuta mai sweet. cred ca aceasta rochie retro este realizata de o croitoreasa din timisoara pentru o domnisoara care a purtat-o la banchetul de terminarea liceului in anul 1980.
este realizata din mix de poliester si elastan,, fiind putin strech.dimensiunea rochiei 113 cm lungime, max 75 cm talie(are pe lateral un mic fermoar ascuns), bust max 98cm.
am propus aici rochia asociata cu un sal din 1978, realizat din mix (bumbac&mohair), tricotat mecanic, dim 170 cm(baza), 120 cm (laturi), forma triunghiulara, stare super.

pret rochie-77 ron
pret sal-25 ron
ca si alternativa pentru toate fanele lui JLO, va propun sa purtati aceasta rochie cu un guler de blana(daca comandati aceasta rochie impreuna cu un articol din rubrica blanuri, aveti 10 %reducere pe suma totala)




luni, 17 noiembrie 2008

rochite de fitzzze!

miercuri voi posta o serie de rochii care au pretentia de a fi partial retro, partial sh, dar care sper sa va placa si sa va salveze bugetul cand vine vorba de tinuta de revelion. voi incerca un mix curajos de haine dragute care vor avea un singur scop, sa va aduca zambetul pe buze!
va promit toata gama de rochii de la all black, la rochia party gen anii 20 si ceva, la o rochie pe care eu o consider vintage( incepuul anilor 70, dar arata de parca ar f surioara ultimelor rochitze din colectia gucci), si la o rochie de banchet de absolvire din anii 80.
curioase?...atunci ramneti cu ochii pe blog!

pantofi condur-ultimul pret 22 ron







pantofi de piele, sunt inscriptionati cu 37, dar se potrivesc la 38.
stare buna, pret 35 ron

atractia contrariilor, dungi&carouri-pret fusta + pantofi 40 ron!!!ultimul pret

imi place sa amestec stiluri vestimentare si haine din perioade diferite. nu voi face un secret din faptul ca magazinul meu preferat este H&M, urmat de mango, urmat de o serie de targuri sh din germania(celebrele flohmarkt-uri, piata de purici in traducere :))))
aici va prezint cu drag o fust realizata de o croitoreasa din timisoara in perioada 1970-1975, aflata in stare excelenta,( fusta, nu coitoreasa) material mix de poli cu bumbac, carourile sunt usor in relif, dimensiuni:lungime 79 cm, talie max 78 cm. sistem de inchidere la spate cu un fermoar scurt(16 cm). in interior se gaseste o inscriptie "luxe rnglish , superfine suiting. pret 35 ron
Camasa este marca h&m, intra la categoria sh(stare buna, putin purtata, colectia anului 2005), culoare-neagra cu dungulitze albe foarte fine. dimensiuni-lungime 58 cm, lungime maneca 67 cm, marimea 38.pret 25 ron
pantofii sunt cumparati din timisoara, marca condur, deci intra la categoria sh, sunt purtat de cateva ori, marimea 38. pret 35 ron

pret bluza+fusta 50 ron(nu am gresit, dar pretiul este mai mic daca sunt achizitionate impreuna), daca cumparati toate cele 3 piese, pretul este de 80 ron



detalii si mai multe poze cu pantofii gasiti la rubrica pantofi

sâmbătă, 15 noiembrie 2008

reducerile de weekend-valabile din 15 noiembrie pana in 16 la ora 00

dragele mele week-endul acesta reducem pretul la cateva piese de culoarea cafelei cu lapte. le voi posta chiar acum ca sa nu existe neintelegeri.

miercuri, 12 noiembrie 2008

pantofi bicolori Guban

pantofi de piele, perioada anilor 79_82
, fabricati la Guban(timisoara), marimea 38, dar se potrivesc si la un 38,5.

toc de 2,5 cm, stare buna( avand in vedere ca sunt cam vechi). PRET 28 RON
ar iesi la plimbare caci nu au mai vazut lumina zilei de mult!


luni, 10 noiembrie 2008

artistic bag




poseta realizata din petice de piele naturala, perioada anilor 70.
este captusita, are doua compartimente-unul se inchide cu fermoar.
dimensiuni 37/22 cm, bareta are 105 cm si 2 cm latime.
stare generala acceptabila, este tocita la un colt si are o "cicatrice" de 4 cm, dar pare a face parte din model.(se vede in foto 3, stg jos).
dar culorile sunt vii si potrivite anotimpului in care ne aflam, posetuta se adapteaza cu usurinta unei tinute casual sau chiar office mai lejer.
pret 32 ron

duminică, 9 noiembrie 2008

biker jacket-ultimul pret 100 ron!!!!

geaca de piele tip motociclist(de dama), tara de provenienta germania, catalog Otto, marimea 42, material -piele de porc, captusita . se inchide cu fermoar, are doua buzunare exterioare(se inchid cu fermoar), un buzunar secret interior, lungime umar-tiv 65 cm.


se cambreaza pe talie, are o centura integrata pentru acel biker look specific. are cam 15 anisori, dar este in stare excelenta. nu are urme de taieturi sau zgarieturi, nu este nici macar tocita la maneci. necesita curataorie chimica. pielea este neagra.
pret 220 ron


duminică, 2 noiembrie 2008

3 jderi pentru The JLo style

dragele mele continui sa postez blanitze moi si pufoase descoperite in lazi de zestre.
in aceasta seara va aduc ceva deosebit, trei jderi(aprox 58 cm lungime,8cm latime) care au ochi de sticla montati si un aspect atat de realist incat te sperie.
chiar daca in mod normal sunt adepta ideei de eco fur, recunosc ca la shootingul spontan cu acesti jderi m-am simtit ca JLo , in ciuda faptului ca purtam doar o bluza simpla si jeansi.


cele trei blanitze sunt in stare perfecta, ideale pentru a fi purtate la o petrece glamour de revelion.
dateaza de prin anii 60( nu am reusit sa-i datez cu exactitate), si miros a naftalina si levantica. nu au fost purtati, ei find un cadou de nunta din partea bunicii doamnei(74 ani), de la care i-am achizitionat.
se vand impreuna sau separat, la 200 ron daca sunt cumparati impreuna, la 80 ron/bucata separat.