soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

luni, 12 ianuarie 2009

reduceri super- reduceri

dragele mele am adaugat o serie noua de reduceri reducerilor!
vreau sa eliberez blogul( si depozitul meu cam neincapator ) de toate lucrurile care"zac" deja de mai mult timp aici. ca sa pot aduce lucrusoare noi si interesante am nevoie de spatiu!
un vant nou va bate pe retro kat!
fiti atente doar la inscriptia ultimul pret! daca aveti nelamuriri scrieti-mi!
va pup, alina

sâmbătă, 3 ianuarie 2009

reduceri pentru buzunare aflate la "dieta"

pentru o mai buna intelegere am sters obiectele deja vandute (daca am scapat ceva cu vederea imi cer scuze) si voi efectua importante reduceri de preturi la o mare parte din obiectele inca disponibile.