soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

duminică, 26 aprilie 2009

voal fin si diafan

voal semitransparent, foarte fin, ideal ptr bluze  in romantic-look. disponibil pe diverse culori. pret 14 ron/m

latime 1,5m, import italia

panglica satinata

panglica satinata, diverse culori 0,75 ron/m.

latime 2,5 cm, 

import italia

tulle elastic

tulle elastic diferite culori, nu lasa fire  cand se taie, latime vig 1,5 m. am pe mai multe culori dar m-a lasat bateria aparatului. pret 13,5 ron/m(daca cumparati 1, 2 m..ptr comenzi mai mari pretul se discuta). import italia.

materiale de cea mai buna calitate de vanzare

 dragele mele, eu sunt o shopaholica si atunci cand o buna prietena din italia s-a oferit sa-mi aduca o serie de materiale de diverse feluri nu am ezitat nici o clipa si am cumparat tulle, voal, catifea , dantela de diverse culori ...s.a.m.d

acum casa mea seamana cu un depozit si nu cred ca voi reusi sa utilizez toate aceste stofe si accesorii nici in 100 de ani.  as vrea insa sa scap de ele(si poate chiar sa il revad pe cainele meu Pisik care s-a ascuns pe undeva si nu a mai aparut...glumesc!), fie si daca le vand mai ieftin decat le-am cumparat.(preturile sunt negociabile in functie de cantitate)

de maine voi incerca sa le cataloghez si sa le postez dar puteti sa-mi scrieti ce v-ar interesa si ma uit sa vad daca am.

ajuta-ti-ma sa-mi eliberez locuinta!

pupici 

miercuri, 15 aprilie 2009

perioada preturilor promotionale se extinde

 preturile promotionale prezentate in dreptul unor  tinute raman valabile pana pe data de 27.04.09!

enjoy

joi, 9 aprilie 2009

costum i am a green movie star-rezervat pana pe 25 aprilie

este verde, la fel cum vor fi prietenele tale(de invidie)  atunci cand vei purta acest costum care accentueaza superb o forma de clepsidra.  vesta are un  singur nasture dar eu va propun sa incercati o brosa mare , aurie si fusta en cloce se misca la fiecare pas.  lungime talie-tiv-72 cm, talie max 75 cm. pe  lateral fusta are un fermoar scurt .vesta lungime umar-varf ascutit (lungime maxima)=55 cm, lungime minima=48cm. dimensiune bust variabila in functiedefelul cum este purtata vesta. 

pret costum 75 ron



bluza Paris goe's hippie




bluza  din panza creponata, perioada anilor 77-79, realizata de catre o croitoreasa, guleras stil Jackie Kennedy. aceasta bluza se potriveste cu o pereche de  pantaloni scruti sau poate fi asociata unei fuste simple si elegante.lungime umar-tiv 57 cm, model largse potriveste si pentru la strand.

pret 22 ron

 

bluza baby blue lolita-vanduta


bluza stil sweet lolita cu un guleras rotund care aminteste de pensioanele din elvetia. partea anterioara este din panza stantata   spatele este din panza alba. partea din fata prezinta o broderie superba albastra. 

dimensiuni :lungime umar-tiv=60 cm, bust max 96 cm, talie max 77 cm. se inchide frontal cu nasturei . realizata de catre o croitoreasa in anii 80.

pret 42 ron

Bluza floarea soarelui

bluza de panza cu manecile 2/3, cu un guleras deosebit de dragut cu broderie florala. realizata de o croitoreasa,  din panza, lejera pentru office, lungime umar tiv-66cm, max bust 99, max talie 90 cm. bluza este foarte putin cambrata. eu recomand sa fie combinata cu jeans sau cu o fusta cu flori pe aceeasi nuanta.

pret 25 ron

sexy drunk fairy

dragele mele ma tem ca in aceste poze am o privire usor obnubilata, in ciuda faptului ca nu ma aflu sub influenta nici unui fel de stupefiant(legal sau ilegal). dar hai sa vorbim despre haine. In primul rand fusta verzuie-kaki(cod  F-o3) din satin subtire si fin care se unduieste dupa fiecare miscare( se electrizeaza daca e puratata cu ciorapi sau colanti, asa ca aratati pielea ;))

dimensiuni -talie max 79, lungime 78 cm.fusta are forma A-line si flateaza orice tip de silueta. 

pret fusta cod F-03 42 r0n

bluza cu imprimeu vegetal, si anume cu frunze ruginite ne face chef sa iesim la soare . bluza e foarte lejera, eu o port in poze cu o curea dar s-ar potrivi si ptr plaja peste costumul de baie. panza topita este usor tansparenta. lungime umar-tiv max 59 cm(are baza asimetrica). bust max 99, talie max 95. bluza are o forma dreapta, maneca are cateva pense discrete.

pret bluza 20 ron

oferta speciala de paste este valabila si in acest caz, pret compleu(daca se comanda pana luni, 13 aprilie), este de 50 ron!!!!

cobinatie de birou (nr 2)


bluza cod BL-o3, din panza topita, usor transparenta urmeaza liniile corpului. perioada anilor 70, realizata de o croitoreasa de lux din timisoara. manecile si gulerul sunt paspolate cu saten alb cu model in relief. dimensiuni: lungime umar-tiv=62 cm, talie max 80 cm, bust max 98 cm.

pret BL cod  03-18 ron 

fusta cod F-02. Fusta cu model bradut, realizata din staofa(bumbac&acryl), realizata de croitoreasa. are captuseala si este potrivita ptr zilele mai reci de primavara si diminetiile friguroase de toamna. 

talie max 80, lungime 75 cm. stare buna. modelul in relief este foarte dragut.

pret F-o2  32 ron.

pret promotional  Cu ocazia Pastelui catolic este de 40 ron?compleu fusta+bluza, pret valabil pentru comenzile facute pana luni 13 aprilie inclusiv.

combinatie de vara nr 1


combinatie fresh de vara  care contine fusta cu flori(must  have)  si bluze in culori vibrante.

bluza carmin(cod BL 1)-lungime umar-tiv 68 cm, talie max 80cm, bust max 100 cm. stare foarte buna. realizata de croitoreasa, perioada 77-80. material acryl mix(a nu se calca fiind un model creponat).

pret Bluza Cod BL 01-22 ron

bluza piersicuta Bl 2. dateaza din aceeasi perioada , a fost executata de o croitoreasa, dim umar-tiv 61 cm, talie max 81 cm, bust max 99cm. material panza topita alternata cu panza stantata.are un model discret si fermecator. 

pret BL-02 , 30 ron

fusta cu flori(cod F-01) realizata de croitoreasa, perioada anilor 75-77. stare foarte buna. are un fermoar scurt lateral si un sistem mos-baba. material mix de bumbac si acryl. este foarte moale si placuta, ampla da un aer  boem foarte la moda in aceasta vara. lungime talie-tiv=78 cm, talie max 80 cm.

pret F-o1 38 ron.

pret promotional valabil doar pana luni 13 aprilie -50 ron ptr combinatia fusta+bluza(indiferent de  bluza aleasa)



postez noutati!

 dragele mele am achizitionat o serie de bluzite ,fustite si costumase foarte dragute si 100% retro.

acum incep sa le clasez si voi porni postarile!

sper  sa va placa !

luni, 6 aprilie 2009

blogroll -partea a doua!

 retrokat it's alive!

am decis sa fac un tratament soc acestui blog care a luat nastere din prietenie si din dragoste pentru moda!

asa ca le rog pe toate cele care au adaugat retrokat la blogroll dar ale caror bloguri am omis sa le postez sa-mi dea un mail sau un coment in asa fel incat sa rectificam situatia!

va multumesc

sâmbătă, 4 aprilie 2009

blogroll

 rog posesoarele de blog care s-au simtit jignite ca nu le-am adaugat inca la blogroll sa ia in considerare ca nu am decis inca soarta acestui blog semicomatos ;)

nu stiu daca am destul tim ca pe langa job , facultate si activitatea de creatie pentru  Harajuku bling sa ma mai ocup si de bietul Retrokat asa cum merita. 

daca voi hotara sa dau o sansa blogului acesta atunci voi incepe sa operez actualizari ale blogrolului. pana atunci va cer rabdare si intelegere pentru o tanara care incearca sa fie multitasking!

ma puteti vizita insa pe http://harajukubling.blogspot.com

pupici