soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

luni, 18 mai 2009

vaz galle style


o superba reproducere a  unei lucrari a celebrului sticlar de la nancy, galle(face parte din curentul art nouveau). vaza este inalta (h=28 cm) si supla, formele care apar in relief nefiind aplicate ci facand parte integranta din sticla suflata.

pret 27 ron

vaza bleu twist

vaza din sticla colorata, masiva, h=23 cm, are baza in forma triunghiulara. este o reproducere a vazelor din perioada art deco. dateaza de prin anii 60.

pret 18 ron

vaze repro art deco


vaze de sticla colorata , suflate, aproape identice(una prezinta o mica ciobitura), grele, h=35 cm, baza are foma triunghiulara, sunt imposibil de trecut cu vederea.

pret 25/buc(daca sunt cumparate impreuna sau cu alt produs pretul este negociabil)

retro espressor de cafea

espresor retro de cafea(in filtru se adauga cafea macinata) , garnitura de cauciuc lipseste, suprafata espresorului este rugoasa, reflectamd lumina si facand diminetile mai aromate. 

capacitate aprox 250 ml, pret 31 ron


ibric de cafea

pentru cafeluta turceasca bauta in maxima intimitate cu iubi sau cu prietena de suflet, va recomand acest ibric de alama (de fabricatie ungureasca). manerul este usor instabil si are cateva zgarieturi, dar este in general in stare buna. capacitate 200 ml(cat ptr doua canute).

pret 12 ron

vaza fleur de malle


o frumoasa vaza retro, H=20 cm, diametrul maxim este de 9,5 cm(in cel mai evazat punct ). florile sunt  in relief, vaza fiind realizata din ceramica lacuita. are o mica ciobitura la buza(aprox 1 cm). dateaza din anii 70-74, brand necunoscut.

pret 22 ron

o rubrica de deco

 dragelor , intentionez sa inaugurez o noua rubrica destinata infrumusetarii spatiului vostru locativ. deseara voi realiza primele postari la rubrica "DECO" . am ales o serie de articole frumoase cu multa personalitate care spre sa va placa si sa va atraga atentia. 

din "sortiment" citez: doua vaze de sticla gemene, intr-o forma deosebita, vechi de peste 70 de ani, o vaza de cobalt, o serie de mini-bibelouri care se pot transforma in cadoul perfect dar dau un aer vintage chic unui spatiu cat de mic.

va astept cu drag in jurul orei 21

XOXO ,

alina