soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

luni, 14 iulie 2008

mai multe bijuterii

In urma solicitarilor voastre am inceput sa " jefuim" si cutiile cu bijuterii ale doamnelor. in curand vom posta bijuterii de argint 925 si diverse gablontzuri foarte dragutze, absolut speciale.
dar, pentru a nu le dezamagi pe doamnele care mi-au cerut sa aduc si lucruri mai recente, piese clasice, va promit ca in curand pe site-ul nostru ve-ti putea admira si achizitiona piese de la H&M, zero, c&a, miss sixty samd.
va pup

Niciun comentariu: