soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

sâmbătă, 3 ianuarie 2009

reduceri pentru buzunare aflate la "dieta"

pentru o mai buna intelegere am sters obiectele deja vandute (daca am scapat ceva cu vederea imi cer scuze) si voi efectua importante reduceri de preturi la o mare parte din obiectele inca disponibile.

3 comentarii:

Alice in vintageland spunea...

Imi plac foarte tare mai ales rochiile tale! Te-am adaugat in blogroll. As fi fericita daca ai dori sa-mi vizitezi blogul (http://dulapulbunicii.weblog.ro/) si daca crezi ca merita sa-l adaugi in blogrollul tau!

P.S Semeni foarte mult cu domnisoara talentata de la Harajuku Bling, oare sunteti aceeasi personana (iarta-ma daca sunt indiscreta)!

cu drag
alice

rodiksbouticvintage&accesoirs spunea...

ma bucur ca iti place blogul. te voi adauga la blogroll.
suntem una si aceeasi persoana.

Alice in vintageland spunea...

Multumesc mult! Mi s-a parut mie!:)