soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

luni, 18 mai 2009

o rubrica de deco

 dragelor , intentionez sa inaugurez o noua rubrica destinata infrumusetarii spatiului vostru locativ. deseara voi realiza primele postari la rubrica "DECO" . am ales o serie de articole frumoase cu multa personalitate care spre sa va placa si sa va atraga atentia. 

din "sortiment" citez: doua vaze de sticla gemene, intr-o forma deosebita, vechi de peste 70 de ani, o vaza de cobalt, o serie de mini-bibelouri care se pot transforma in cadoul perfect dar dau un aer vintage chic unui spatiu cat de mic.

va astept cu drag in jurul orei 21

XOXO ,

alina 

Niciun comentariu: