soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

sâmbătă, 4 aprilie 2009

blogroll

 rog posesoarele de blog care s-au simtit jignite ca nu le-am adaugat inca la blogroll sa ia in considerare ca nu am decis inca soarta acestui blog semicomatos ;)

nu stiu daca am destul tim ca pe langa job , facultate si activitatea de creatie pentru  Harajuku bling sa ma mai ocup si de bietul Retrokat asa cum merita. 

daca voi hotara sa dau o sansa blogului acesta atunci voi incepe sa operez actualizari ale blogrolului. pana atunci va cer rabdare si intelegere pentru o tanara care incearca sa fie multitasking!

ma puteti vizita insa pe http://harajukubling.blogspot.com

pupici

Niciun comentariu: