soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

duminică, 2 noiembrie 2008

3 jderi pentru The JLo style

dragele mele continui sa postez blanitze moi si pufoase descoperite in lazi de zestre.
in aceasta seara va aduc ceva deosebit, trei jderi(aprox 58 cm lungime,8cm latime) care au ochi de sticla montati si un aspect atat de realist incat te sperie.
chiar daca in mod normal sunt adepta ideei de eco fur, recunosc ca la shootingul spontan cu acesti jderi m-am simtit ca JLo , in ciuda faptului ca purtam doar o bluza simpla si jeansi.


cele trei blanitze sunt in stare perfecta, ideale pentru a fi purtate la o petrece glamour de revelion.
dateaza de prin anii 60( nu am reusit sa-i datez cu exactitate), si miros a naftalina si levantica. nu au fost purtati, ei find un cadou de nunta din partea bunicii doamnei(74 ani), de la care i-am achizitionat.
se vand impreuna sau separat, la 200 ron daca sunt cumparati impreuna, la 80 ron/bucata separat.
Niciun comentariu: