soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

miercuri, 19 noiembrie 2008

rochia Regina Balului-ultimul pret rochie 30 ron, sal 15 ron!!!




am vrut sa va propun si o tinuta mai sweet. cred ca aceasta rochie retro este realizata de o croitoreasa din timisoara pentru o domnisoara care a purtat-o la banchetul de terminarea liceului in anul 1980.
este realizata din mix de poliester si elastan,, fiind putin strech.dimensiunea rochiei 113 cm lungime, max 75 cm talie(are pe lateral un mic fermoar ascuns), bust max 98cm.
am propus aici rochia asociata cu un sal din 1978, realizat din mix (bumbac&mohair), tricotat mecanic, dim 170 cm(baza), 120 cm (laturi), forma triunghiulara, stare super.

pret rochie-77 ron
pret sal-25 ron
ca si alternativa pentru toate fanele lui JLO, va propun sa purtati aceasta rochie cu un guler de blana(daca comandati aceasta rochie impreuna cu un articol din rubrica blanuri, aveti 10 %reducere pe suma totala)




Niciun comentariu: