soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

luni, 17 noiembrie 2008

rochite de fitzzze!

miercuri voi posta o serie de rochii care au pretentia de a fi partial retro, partial sh, dar care sper sa va placa si sa va salveze bugetul cand vine vorba de tinuta de revelion. voi incerca un mix curajos de haine dragute care vor avea un singur scop, sa va aduca zambetul pe buze!
va promit toata gama de rochii de la all black, la rochia party gen anii 20 si ceva, la o rochie pe care eu o consider vintage( incepuul anilor 70, dar arata de parca ar f surioara ultimelor rochitze din colectia gucci), si la o rochie de banchet de absolvire din anii 80.
curioase?...atunci ramneti cu ochii pe blog!

Niciun comentariu: