soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

marți, 28 octombrie 2008

blanuri-avanpremiera


dragele mele, va prezint o scurta avanpremiera a pieselor vintage veritabile pe care le voi posta joi seara, in jur de ora 19.
cateva sunt de prin anii 1900, o caciula dainuieste bine conservata din perioada intre cele doua razboaie mondiale, si va mai ofer o blanitza de lux din perioada anilor 80', si alte surprize asa ca , fi-ti pe faza!
cu drag alina, alice&rodik
Niciun comentariu: