soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

duminică, 26 octombrie 2008

soo office-bluza este rezervata, fusta disponibila

fusta blue velvet &bluza alba. acest loock are ceva din charmul anilor 40 cand femeile erau elegante si cochete, acordand atentie detaliilor.
fusta are marimea m, se inchide in spate cu un fermoar scurt ,bluza este tot marimea m.colierul este hand made si poate fi achizitionat de pe http://harajukubling.blogspot.com/, la fel si bratara care este de fapt un colier refunctionalizat.outfitul complet(fusta+bluza) poate fi achizitionat la doar 60 ron separat fusta este 55 ron , bluza 15 ron. ambele piese sunt in stare excelenta si asteapta sa fie iar scoase la lumina.Niciun comentariu: