soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

miercuri, 1 octombrie 2008

mult succes

prietena noastra antonia care ne tricota niste pulovere si saluri superbe si care pe langa talent si creativitate debordanta are si o rapiditate si precizie incredibila in executie s-a lansat in blogarit!!!!
din lipsa de timp ii administrez eu (alina) blogul si ma ocup si de relatiile cu clientii dar creatiile sunt in exclusivitate meritul antoniei.
piese de lana de diverse feluri gasiti atat pe breslo cat si pe http://tricotajeleantoniei.blogspot.com
sper sa vizitati acest nou blog!
cu drag gasca retrokat!

Niciun comentariu: