soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

duminică, 19 octombrie 2008

costum caramel-ultimul pret 35 ron!!!!iate-ne catapultate in epoca lui Gretta, si Lauren cu putin dive feeling...
va prezint costumul caramel realizat din stofa(100%lana) si captusit cu saten. este unicat, realizat de o croitoreasa, perioada anilor 65-68.
dimensiunile fustei sunt talie max 87, lungime 73(aprox marimea m) fusta se inchide pe lateral cu un fermoar scurt si un nasturel-poate fi modificata la nevoie.veste are o lungime de la umar pana jos de 61 cm si buzunare aplicate chanel style.
costumul este in stare perfecta, aproape nepurtat poate fi purtat si separat separat. de ex vesta poate fi purtata cu o camasa in stil boem si o skiny jeans, iar fusta poate fi asociata cu o bluza alba in stil victorian.
bluza din imagine este H&M(o voi posta mai tarziu). ce se vede in imagine:pantofi soo manolo(retrokat), palarie de fetru(retrokat recuzita), colier (harajukubling)
Pret costum 80 ron. pret nou 50 ron -ultimul pret 35 ron(fusta+vesta)

Niciun comentariu: