soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

sâmbătă, 11 octombrie 2008

trench spy lady(din piele intoarsa)-ultimul pret 35 ron!!!!

iata-ne "aruncate" in plina perioada sovietica. acest trench in spy lady style a fost achizitionat in 1969 din leningrad(actual st. petersburg) de o doamna, despre care nu stim mare lucru , doar a "avea treaba" des prin URSS.
nu am scris marimea sovietica a trench-ului, caci nu crde ca prea multe dintre noi cunosc aceasta scara de marimi. dupa parerea noastra este marimea europeana M( eu am s, o prietena care l-a probat are L, si la amandoua ne statea super-asta ma duce cu gandul la filmul acela cu blugii calatori))). are o centura cu catarama metalica si poate fi cambrat pe talie.

are 4 bucunare cu cusaturi aparente, starea sacoului este foarte buna( are niste pete de ploie pe spate-cum se vede in foto), dar parca ar fi un model. este captusit cu saten verde crud care face un contrast super cu verdele smarald in care este colorata pielea intoarsa. centura este detasabila. trench-ul nu prezinta rupturi, taieturi sau alte probleme care sa-l compromita, dar la cei aproape 40 de ani ai sai are multa istorie in spate. dimensiuni lungime 80cm,maxim bust 115cm. pielea este moale si catifelata.
asa ca mica data istorica,proprietara sa initiala nu s-a mai intors din URSS
prin anii 80 si nimeni nu a mai auzit nimic despre ea....
pret :80 ron

pret nou 45 ron!!!!

Niciun comentariu: