soo retro

 ador hainele fie  ele de firma sau no name, noi sau second, vintage sau couture!

suntem impreuna de aproape un an, timp in care ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. retrokat vine cu o noua colectie de haine retro obtinute din dulapurile stil ale unor doamne in jurul carora miroase a praf si chanel nr 5, si poate a fum de tigara, caci nu a ajuns pana la ele informatia ca fumatul ucide(si daca ucide ce?, ar spune una dintre cele mai cool furnizoare ale mele, fosta dama(de companie)&artist plastic  peste care au trecut deja o serie de evenimente) si care traieste impreuna cu pisoiul ei Charlie intr-o vila superba dar semi-fantomatica.

curand va voi prezenta si haine noi sau din colectii mai recente ale unor case de moda cunoscute,dar toate la momentul lor...

pana atunci, distractie placuta la  cumparaturi! 

joi, 23 octombrie 2008

pantofi de salsa

pantofiori de lac, marimea 39, provenienta Rusia, perioada anilor 80. pretul original este de 238 lei, el fiind stantat pe talpa. particularitatea acestor pantofiori este ca au aplicatii metalice pe toc si pe varf, in asa fel ca "tin ritmul".sunt foarte putin purtati dar in unele locuri, din cauza"varstei" lacul si-a pierdut din stralucire.inaltimea tocului este de 7,5 cm, el fiind mai gros si conferind astfel stabilitate in timpul dansului.


pret 38 ronNiciun comentariu: